Adobe Ultra CS3

Adobe Ultra CS3

Developed by Adobe Systems Incorporated
Оценка
4.4  (9 гласа)
Вашият глас
Резултат
1.8
Последна версия:
3.0.1055 (За да гледате всички на)
Разработчик:
Adobe Systems Incorporated
Сега влиза в Windows® издание на Adobe® creative Suite® 3 производство на Премиум, софтуер, Adobe Ultra® CS3 позволява на потребителите да се превърне въвеждане в практическо средство за производство на всички видове видео проекти. Създаване на реалистичен фон композитни материали с плъзгане и пускане лекота, дори от незначителни източници на видео; настройка на виртуални комплекти с убедителни ефекти, като виртуални сенки и отражения; и на изхода на излъчване качество за широк спектър от съвременни файлови формати.
Основни Характеристики:
* Бърза, ефективна манипулация:
Конвертиране на ключа в практическо средство за производство на всички видове видеопроектов с Adobe® Ultra® софтуер CS3. Създаване на реалистичен фон композитни материали с плъзгане и пускане лекота, дори от незначителни източници на видео. Ultra включва 12 виртуални комплекти с алтернативни ъгли, чрез проследяване на движението и мащабиране, за да поставите вашия обект в комплект, не само пред него. Изход на излъчване качество за широк спектър от съвременни файлови формати.
* Ultra виртуален Sets Libraries:
Да се използват в пълна виртуални комплекти (допълнителни библиотеки продават се отделно) за отпадане с ключ кадри в реалистично изглеждащи смес, и да ги персонализирате с различни ефекти, включително виртуални сенки и отражения. Допълнителна информация
* Гъвкави опции на изхода:
Широк диапазон на изходните параметри, включително DV, QuickTime, последователност на изображения, и 24-битова или 32-малко AVIs с алфа-канали за по-късно композитинга с Adobe премиера® Pro или After Effects® софтуер.
Информацията е актуализирана на:

Разширения