Adobe Ultra CS3

Adobe Ultra CS3

Developed by Adobe Systems Incorporated
Evaluare utilizator
4.4  (9 voturi)
Votul dvs.
Scor
1.8
Ultima versiune:
3.0.1055 (Vezi toate)
Acum incluse în Windows® ediție a Adobe® Creative Suite® 3 Producția de software Premium, Adobe Ultra® CS3 software-ul permite utilizatorilor să transforme introducerea într-o practică de zi cu zi instrument de producție pentru toate tipurile de proiecte video. Crea extrem de realist fundal compozite cu drag-and-drop simplitate, chiar de la marginal surse video; personaliza virtual seturi cu convingător efecte, cum ar fi virtual umbre și reflecții; și de ieșire în calitate de difuzare pentru o gamă largă de avansat formate de fișiere.
Caracteristici De Top:
* Rapid, eficient de manipulare:
Transforma tastarea într-o practică de zi cu zi instrument de producție pentru toate tipurile de proiecte video cu Adobe® Ultra® CS3 software-ului. Crea extrem de realist fundal compozite cu drag-and-drop simplitate, chiar de la marginal surse video. Ultra include 12 virtual seturi, cu unghiuri alterne, de urmărire a mișcării, și scalarea pentru a pune subiectul în set, nu doar în fața lui. Ieșire în calitate de difuzare pentru o gamă largă de avansat formate de fișiere.
* Ultra Virtual Sets Libraries:
Utilizare incluse virtual seturi (biblioteci suplimentare sunt vândute separat) pentru fixarea tastat imagini realiste-în căutarea compozite, și le personaliza cu o gamă largă de efecte, inclusiv virtual umbre și reflexii. Mai multe informații
* Opțiuni de ieșire flexibile:
Bucurați-vă de o gamă largă de opțiuni de ieșire, inclusiv DV, QuickTime, secvență de imagini, și 24-bit sau 32-bit AVIs cu canale alfa pentru mai târziu compunere cu Adobe Premiere® Pro sau After Effects® software-ului.
Informații actualizate în data de: