Adobe Ultra CS3

Adobe Ultra CS3

Developed by Adobe Systems Incorporated
Användarbetyg
4.4  (9 röster)
Ditt betyg
Betyg
1.8
Senaste versionen:
3.0.1055 (Se alla)
Nu ingår i Windows® edition av Adobe® Creative Suite® 3 Production Premium programvara, Adobe Ultra® CS3 programvara som tillåter användare att omvandla knappa in en praktisk daglig produktion verktyg för alla typer av tv-projekt. Skapa ytterst realistiska bakgrund kompositer med dra-och-släpp-enkelhet, även från marginella video källor; anpassa virtuella uppsättningar med övertygande effekter som virtuella skuggor och reflektioner, och produktionen i broadcast kvalitet till ett brett utbud av avancerade format.
Viktiga Funktioner:
* Snabb, effektiv skriva:
Förvandla knappa in en praktisk daglig produktion verktyg för alla typer av tv-projekt med Adobe® Ultra® CS3 programvara. Skapa ytterst realistiska bakgrund kompositer med dra-och-släpp-enkelhet, även från marginella video-källor. Ultra har 12 virtuella uppsättningar med alternativa vinklar, motion tracking och skalning för att sätta ditt ämne i set, inte bara framför den. Produktionen i broadcast kvalitet till ett brett utbud av avancerade format.
* Ultra Virtuella Sets Libraries:
Med den virtuella uppsättningar (ytterligare bibliotek säljs separat) för att släppa skrivit bilder i realistisk, kompositer, och anpassa dem med ett brett utbud av effekter, bland annat virtuella skuggor och reflektioner. Mer information
* Flexibel produktion alternativ:
Njuta av ett brett utbud av alternativ produktion, inklusive DV, QuickTime, bild sekvens, och 24-bitars eller 32-bitars AVIs med alpha-kanaler för senare montage med Adobe Premiere® Pro eller After Effects® programvara.
Info uppdaterad: