Adobe Ultra CS3

Adobe Ultra CS3

Developed by Adobe Systems Incorporated
Értékelés
4.4  (9 szavazat)
Az Ön szavazata
Pontszám
1.8
Legfrissebb verzió:
3.0.1055 (Összes)
Most már szerepel a Windows® edition a Adobe® Creative Suite® 3 Termelési Premium szoftver, Adobe Ultra® CS3 szoftver lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy átalakítsa beírása a gyakorlati napi termelési eszköz minden típusú videó projektek. Létrehozása rendkívül reális háttér kompozitok a drag-and-drop egyszerűség, még a marginális videó források; testre virtuális készletek meggyőző hatások, mint a virtuális árnyékok, tükröződések; kimenet broadcast minőségű, sokféle speciális formátumok.
Top Tulajdonságok:
* Gyors, hatékony beírása:
Át beírása a gyakorlati napi termelési eszköz minden típusú videó projektek Adobe® Ultra® CS3 szoftver. Létrehozása rendkívül reális háttér kompozitok a drag-and-drop egyszerűség, még a marginális videó források. Ultra tartalmazza 12 virtuális készletek alternatív szögek, mozgáskövető, méretezés, hogy a tárgy a beállított, nem csak előre. Kimenet broadcast minőségű, sokféle speciális formátumok.
* Ultra Virtuális Sets Libraries:
Használja a mellékelt virtuális készletek (további könyvtárak külön megvásárolható) csökken inger felvétel a reális kompozitok, testre őket egy széles hatások, beleértve a virtuális árnyékok, tükröződések. További információk
* Rugalmas kimeneti opciók:
Széles körű kimeneti lehetőségek, beleértve DV, QuickTime, képsorozat, 24 bites vagy 32 bites AVIs alfa csatornák később összeállítási a Adobe Premiere® Pro vagy After Effects® szoftver.
Információ frissítve: