Adobe Ultra CS3

Adobe Ultra CS3

Developed by Adobe Systems Incorporated
Brugerscore
4.4  (9 stemmer)
Din stemme
Score
1.8
Seneste version:
3.0.1055 (Se alle)
Nu inkluderet i Windows® edition af Adobe® Creative Suite® 3 Production Premium software, Adobe Ultra® CS3 software giver brugerne mulighed for at omdanne manuel indtastning i en praktisk daglige produktion værktøj til alle typer af video-projekter. Skabe realistiske baggrund kompositter med træk-og-slip enkelhed, selv fra marginale video kilder; tilpas virtuelle sæt med overbevisende effekter som virtuelle skygger og refleksioner, og output i broadcast-kvalitet til en bred vifte af avancerede fil-formater.
Top Funktioner:
* Hurtig, effektiv indtastning:
Omdanne manuel indtastning i en praktisk daglige produktion værktøj til alle typer af video-projekter med Adobe® Ultra® CS3 software. Skabe realistiske baggrund kompositter med træk-og-slip enkelhed, selv fra marginale video kilder. Ultra omfatter 12 virtuelle sæt med alternative vinkler, motion tracking, og en skalering for at sætte dit motiv i set, ikke bare i front af det. Output i broadcast-kvalitet til en bred vifte af avancerede fil-formater.
* Ultra Virtuelle Sets Libraries:
Brug den medfølgende virtuelle sæt (yderligere biblioteker sælges separat) for at droppe indtastet optagelser i realistiske kompositter, og tilpas dem med en bred vifte af effekter, herunder virtuelle skygger og refleksioner. Mere information
* Fleksible output indstillinger:
Nyd en bred vifte af output-indstillinger, herunder DV, QuickTime, billede sekvens, og 24-bit eller 32-bit AVIs med alpha-kanaler til senere compositing med Adobe Premiere® Pro eller After Effects® software.
Information opdateret: