Adobe Ultra CS3

Adobe Ultra CS3

Developed by Adobe Systems Incorporated
Gebruikerswaardering
4.4  (9 stemmen)
Jouw stem
Score
1.8
Nieuwste versie:
3.0.1055 (Zie alle)
Nu opgenomen in de Windows® edition van Adobe® Creative Suite® 3 Production Premium-software, Adobe Ultra® CS3 software stelt gebruikers in staat om te transformeren in te toetsen in een dagelijkse productie-instrument voor alle soorten video-projecten. Maak zeer realistische achtergrond composieten met drag-and-drop eenvoud, zelfs van marginale video bronnen; aanpassen van virtuele sets met overtuigende effecten zoals virtuele schaduw en reflectie; en output in broadcast-kwaliteit op een breed scala van geavanceerde bestand formaten.
Belangrijkste Features:
* Snelle, effectieve invoer:
Transformeren in te toetsen in een dagelijkse productie-instrument voor alle soorten video-projecten met Adobe® Ultra® CS3 software. Maak zeer realistische achtergrond composieten met drag-and-drop eenvoud, zelfs van marginale video bronnen. Ultra bevat 12 virtuele sets met alternatieve hoeken, motion tracking, en de schaal om het onderwerp in de set, niet alleen in de voorkant van het. Output in broadcast-kwaliteit op een breed scala van geavanceerde bestand formaten.
* Ultra Virtuele Sets Libraries:
Gebruik de meegeleverde virtual sets (meer bibliotheken worden apart verkocht) voor het laten vallen ingevoerd beelden in realistische ogende composieten, en hen aan te passen met een breed scala van effecten, inclusief virtuele schaduwen en reflecties. Meer informatie
* Flexibele output opties:
Geniet van een breed scala van output opties, met inbegrip van DV, QuickTime, image sequence, en 24-bits of 32-bit AVIs met alpha-kanalen voor later compositing met Adobe Premiere® Pro of After Effects® software.
Info vernieuwd op: